avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2015...ADMITERE!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2015...ADMITERE!!!

Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit si sa reusim sa fim admisi...nu cred in vorba "a doua oara va fi cu noroc",vreau si pot sa reusesc din prima desi stiu ca va fi un drum lung!!!
Sunt studenta in anul 3,i-mi doresc enorm o cariera in magistratura,daca mai sunt persoane care vor sa dea admiterea la inm in 2015 le invit aici sa dezbatem impreuna,sa ne ajutam reciproc si sa invatam!!!
Orice informatie venita din partea voastra va ajuta enorm!!!
Haideti sa punem burta pe carte!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
madalinaflo, utilizator
ai dreptate, sunt cam aiurea :))
emilian stanisor are un mod ciudat de a gandii grilele astea
nu le inteleg deloc
le iau pe rand si iti spun parerea mea.
1. daca stau sa ma gandesc toate variantele ar fi corecte...dar a si c mi se par incomplete iar ca varianta corecta si completa eu zic ca este b.adica toate cele mentionate la varinata b sunt sanctiuni penale
2. aceeasi poveste si la 2...cum ca varinta c ar fi corecta mi se pare putin aiurea, adica excluzi pedepsele , masurile de siguranta si masurile educative din categoria sanctiunilor si incluzi restituirea si despagubirile care nu cred ca pot fi incadrate aici, ci mai degraba sanctiuni ce se dau pe latura civila intr-un proces penal :-??
3. la aseasta intrebare nici macar nu inteleg la ce se refera variantele de raspuns, adica ca pedeapsa are o functie de eliminare definitiva sau temporara. intrebare pe care mi-o pun este : eliminare de unde sau din ce??? de aceea am ales varianta a care mi s-a parut cea mai potrivita intrabarii
4. la asta am exclus din start varianta c...iar b nu inteleg la ce se refera cu " absolut determinata" deci nu stiu ce sa zic.adica cand aud o pedeapsa absolut determinata ma gandesc ca determinata in timp (adica se cunoaste timpul cat sta inchisa) iar la detentiunea pe viata nu stiu daca poate fi clasificata asa.
5. si 6. sunt ok din punctul meu de vedere ..nu vad nimic ciudat

as vrea sa vedem si alte pareri
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2015
CrIsTiNa179, utilizator
In cauzele când fata de inculpat s- a dispus o măsură preventiva:
a) judecătorul de camera preliminară trebuie sa înainteze dosarul instanței de judecată cu cel puțin 5 zile înainte de expirarea măsurii preventive;
b) instanță de judecată trebuie sa verifice , la primită dosarului, legalitatea și temeinicia măsurii preventive , în termen de 48 de ore de la primirea dosarului de la judecătorul de camera preliminara;
c) instanta de judecată trebuie sa verifice în cursul judecății, dar nu mai ttârziude 60 se zile, dacasă subzista temeiurile care au determinat menținerea măsuriicontrolului judiciar pe ccauțiune dispus fata de inculpat.

a si c
3- eliminare din societate :))
4- vrea sa te prinda cu faptul ca in art. 56 e folosit cuvintul 'nedeterminat', cu referire la perioada incarcerarii. si intrebarea se refera la pedeapsa, nu la durata. aiurea oricum. pedeapsa e determinata, in sensul de definita de lege, dar care nu e?
5 si 6 imi par si mie mai clare acum, 6 mai mult decit 5
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2015
Kevin Cold, Alte profesii
CrIsTiNa179 a scris:

a si c


Se da răspuns numai "a"
Și eu am pus a și c
Nu știu de ce nu este c dar la răspunsuri corecte

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)