Buna ziua,
Am un job in vanzari, unde gestiunea este comuna, iar in urma inventarului sunt lipsuri gestiune, in cauza oprindu-mi o mica suma de bani pe o anumita perioada din salariu...
Se poate ataca cumva acest lucru, sa nu-mi mai opreasca bani din salariu, eventual sa-mi opreasca bani din bonus sau deloc...?
Orice raspuns e binevenit...
Jobul este prevazut cu camere de supraveghere cat si Paza in magazin...cat si Administrator care se ocupa cu intrarea produselor in magazin ( nu stiu daca are relevanta)
Multumesc,
Unde doriti "sa contracarati"?
Daca il actionati in instanta pe angajator, acesta va fi obligat sa faca dovada prejudiciului dar si legatura de cauzalitate dintre prejudiciu si fapta dvs (faptul ca prejudiciul a fost produs de dvs). In functie de dovezile aduse de angajator va stabiliti strategia in instanta.
Buna ziua. Am o intrebare: in postura de angajata la o cafenea, unde angajatorul venea in lipsa personalului si consuma din produse fara a le plati sau a fi trecute pe protocol, este corect sa opreasca din salariul angajatului banii iesiti lipsa in urma inventarului? Tin sa anunt ca eu, ca si angajata nu am semnat niciodata vreun document care sa ateste ca am primit marfa sau produse cu o anumita valoare. Multumesc.