avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata F stagiu incomplet
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata F stagiu incomplet

Femeie, nascuta 05.02.1960, stagiu de cotizare 21 de ani in tara si 3 ani in Italia, cand poate iesi la pensie anticipat? Poate plati "din mana" contributia la pensie ptr a ajunge "la zi"? Cat ar fi aceasta contributie lunara, trebuie sa plateasca din urma?
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 22:29, 12 Februarie 2014
Asa cum v-a spus d-nul Carp Mircea trebuie sa isi faca contract de asigurare cu casa de pensii ( 252 lei / luna). Nu se poate plati din urma.
Cand te obliga sa platesti din urma e vorba de contributia la sanatate ( plateste spitlizarea dac nu e asigurat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala femei valerius1510 valerius1510 Pot iesi la pensie anticipata partiala avand 30 ani si trei luni vechime in munca? Sunt nascuta pe 08-Nov-1958. (vezi toată discuția)
Pensie danielavictoria danielavictoria Buna ziua, Cand pot iesi la pensie anticipata sau anticipat partial? sunt nascuta la 31.03.1960 am implinit varsta de 55 de ani,am o vechime de 28 ani, 11 ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)