avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de contracte sau cumul de functii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de contracte sau cumul de functii?

e posibil ca o persoana sa fie angajata la un angajator cu 3 contracte de munca cu timp partial pe aceeasi functie (manager de proiect)? citind art.35 constat ca nu gasesc expresia "cumul de functii", doar in formularea veche a articolului.
Cel mai recent răspuns: cristina_b , utilizator 15:14, 11 Februarie 2014
multumesc pentru promptitudine si pentru claritate. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu timp partial mi_re_la68 mi_re_la68 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune. ITM Hd nu mi-a raspuns clar, parerilor lor sunt impartite. In cazul in care o persoana X este angajata de ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii lt lt Buna ziua, Daca o persoana are un CIM incheiat pe perioada nedeterminata, cu o norma de timp de 8 ore, pentru o anumita functie, se poate face un act ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii Milos Alexandru Milos Alexandru Buna ziua, Dupa lungi cautari si pareri pro si contra va solicit si dumneavoastra un punct de vedere asupra urmatorului aspect: 1. Ionescu - angajat in ... (vezi toată discuția)