avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chiriasi fara contract de inchiriere rau platnici la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chiriasi fara contract de inchiriere rau platnici la intretinere

Buna ziua,
Sunt administratora unei asociatii de proprietari si ma confrunt cu urmatoarea problema;
In bloc sunt foarte multe apartamente inchiriate unde chiriasii nu au contract de inchiriere declarate la Fisc.Problema este ca unii proprietari au incasat pe langa chirii si intretinerea de pe lista afisata,fara a o si achita la Asociatie.Odata pacalesc statul fara a platii impozit pe chirie si a doua, Asociatia prin restantele acumulate.Suntem in situatia sa achitam facturile de utilitati cu intarziere(utilitati de care beneficiaza si acesti chiriasi ) si cu penalitatile aferente.
Intrebare:Unde pot fi reclamati acesti proprietari:la Fisc,la Politie,la Primarie,pentru ca am discutat amiabil cu ei,promit,dar atat,fiindu-le greu sa dea banii din urma pentru intretinerile restante.
Va multumim anticipat pentru un sfat util.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 21:30, 13 Februarie 2014
pt "ben 46" Care Garda Financiara #-o????? Este un pic desfintata ?In fapt Serviciul de Investigarae Fraudelor si Anaf acestia pot fii sesizati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile proprietarului ce inchiriaza apartamentul. legal23 legal23 Detin un apartament pe care l-am inchiriat ptr o suma modica unei rude care trecea printr-un moment mai greu in lupta cu viata.Nu exista un contract de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Vali26 Vali26 Am o speta si anume: Proprietarul a inchiriat un imobil unei firme cu administrator roman si asociat austriac. Firma a intrat in insolventa, si nu plateste ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ContSters180134 ContSters180134 buna ziua. am inchiriat un apartament cu 3 camere privat nemobilat undeva in sect 2. vreau sa stiu daca propietarul apartamentului ne va face contractul de ... (vezi toată discuția)