avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de vechime

Bună ziua,
Vă rog să-mi daţi un răspuns la următoarea întrebare
dacă lucrez la o firmă privată şi până în luna decembrie am primit spor de vechime este legal ca din luna ianuarie 2014 printr-o hotărîre a conducerii firmei să fie anulat acest spor la salariu şi să se acorde doar cel de fidelitate?
Nu toţi salariaţii beneficiază de acest spor de vechime în muncă.
Vă mulţumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 21 Februarie 2014
Acordarea sporului de vechime in baza a ce document se acorda?
Sporul de vechime se acorda în baza Contractuluii de munca incheiat la angajare. Acum au spus, ptr. că nu am primit nimic,că vor veni cu act adiţional.
Vă mulţumesc
In acest sens, trebuie sa se modifice c.i.m. printr-un act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de fidelitate in cuantum fix? enco enco Se poate acorda sporul de fidelitate in cuantum fix, egal pentru toti angajatii unei societati? Daca da, care este baza legala? Si, eventual cum arata o astfel ... (vezi toată discuția)
Sporul de fidelitate ContSters394407 ContSters394407 Buna ziua, In cadrul firmei se ofera spor de fidelitate in felul urmator: la 1 an vechime se ofera 4 % la 2 ani vechime se ofera 8 % la 3 ani vechime ... (vezi toată discuția)
Spor fidelitate zoe_ctb zoe_ctb Firma doreste sa constituie plata Sporului de fidelitate pt salariatii care au o vechime in munca in cadrul firmei de min 5 ani. Nu avem CCM. Cum procedam, ... (vezi toată discuția)