avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare cabinet medical medicina de familie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare cabinet medical medicina de familie

Buna ziua,
Sotia mea este medic specialist meduicina de familie,este insarcinata in 15 saptamani,actualmente activeaza in industria farma,si ar dori sa puna bazele unui CIM.Care sunt etapele deschiderii unui cabinet ,ce autorizatii ai nevoie, si daca este posibil a accesa fonduri nerambursabile pentru aceasta activitate.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:33, 21 Februarie 2014
Ca si domeniu de activitate se incadreaza pentru finantare prin programele nationale, daca va infiinta SRL-D sau SRL.
Conditiile de infiintare ale cabinetului individual le gasiti pe site-ul Colegiului Medicilor.
Apoi va trebui sa faca contract cu casa judeteana de sanatate.
Va recomand ca mai intai sa mergeti la Colegiul medicilor, acestia va pot spune daca sunt sanse sau nu. Aprobarea acestor cabinete de medicina de familie depinde de localitate, de nr. populatiei, etc. Conditiile de infiintare, aprobare unor astfel de cabinete le puteti citi in:
- ORDIN Nr.423-191 din martie 2013- privind Normele metodologice de aplicare în anul 2013 a Contractului-cadru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retete compensate - transcriere reteta de la medicul specialist URIAS URIAS Buna ziua, Va rog un raspuns pentru următoarea problema care ma duce la exasperare: Am fost la medicul specialist si mi-a scris o reteta normala cu mai ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet medicina muncii jidan24 jidan24 Buna ziua! Intrebarea mea ar fi daca este legal ca pe un SRL din 2006 avand, principal obiect de activitate, prestari de servicii in domeniul Securitatii si ... (vezi toată discuția)
Cabinet medicina muncii MihaiTTL MihaiTTL Buna ziua, Studiez posibilitatea deschiderii unui cabinet de medicina muncii. Din ce m-am documentat pana in prezent, pentru a-l autoriza trebuie sau sa fie ... (vezi toată discuția)