avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Conexare dosare de executare silita imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Conexare dosare de executare silita imobiliara

Apartamentul meu a fost scos la licitatie de catre 2 executori judecatoresti care reprezinta banci diferite , ptr recuperarea a 2 credite restante diferite , unul ipotecar si celalalt ptr nevoi personale, fara garantie imobiliara.

Unul dintre executori a introdus o actiune in justitie ptr conexarea celor 2 dosare de executare silita imobiliara.

Sunt citat in proces ca si debitor.Intre timp apartamentul a fost adjudecat in cadrul unei licitatii.

Intrebari

1) Mai continua procesul, in conditiile in care apartamentul a fost adjudecat,( dar inca nu s-a intocmit actul de adjudecare, ptr ca nu au expirat cele 30 zile ptr plata integrala a pretului de vanzare ) ?

2) Mai este necesar sa ma prezint la proces?

3) Pot contesta in acest proces pretul de vanzare al apartamentului, cu argumente solide, casa fiind vanduta la un sfert din pretul la care eu am cumparat-o initial ?
Cel mai recent răspuns: znicolae9 , utilizator 15:20, 20 Februarie 2014
3) Faptul ca apartamentul a fost vandut la 1/4 din pretul platit de dvs nu reprezinta un argument solid. Apartamentul se evalueaza la valoarea de pe actuala piata, nu cat a fost pretul la achizitionare. Argumente solide ar fi daca aveti dovezi ca licitatia nu s-a efectuat conform legii.
Am adunat multe dovezi privind incalcarea normelor privind organizarea si desfasurarea licitatiei.

Intrebarea mea se referea la faptul daca trebuie sa deschid un nou proces privind adjudecarea imobilului si daca procesul de conexare a dosarelor de executare mai continua in conditiile in care exista deja un adjudecatar.

Multumesc 1!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de adjudecare ionica99 ionica99 Am participat de curand la o licitatie pentru un apartament care a fost scos la licitatie pentru neplata datoriilor catre asociatia de proprietari in urma unei ... (vezi toată discuția)
Licitatia unui imobil alirvag alirvag as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el? as dori sa stiu daca se poate face ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)