In aceasta perioada, se inmatriculeaza in Mun. Bucuresti societati profesioanale cu activitate 7411 Cod CAEN? Am observat faptul ca la nivelul altor judete se inmatriculeaza asemenea societati.
0234/575415 sau 0234575413, cu specificarea pentru biroul juridic, cu mii de multumiri atat din partea mea cat si a multor alti colegi din Bacau,( cinstea ramane valabila).
Multumesc pentru fax. Nu prea se vede, dar am sa incerc sa-l obtin direct de la biroul deputatului din constanta( Mihei Andrian).
Oricum, ai venit la timp cu o informatie extrem de utila.
Astazi a fost primul termen in procesul de dizolvare a societatii colegei noastre si am depus si acest inscris.
Am mai gasit o chestie deatul de interesanta in legea de modificare si completare a legii 51, la art 82 , la punctul 3 se spune clar ca punctele 1 si 2 nu se aplica meseriei de consilier juridic.
Asa ca avocatii carora le este frica, probabil din cauza incompetentei lor, nu au decat sa puna mana pe carte.
Nu inteleg de ce avocatii se opun acestui statut. Profesionalismul si seriozitatea sunt calitatile care atrag clientela. In Bucuresti sunt foarte multi avocati suspendati din tablou intrucat nu-si pot perimte sa plateasca taxele si cotizatiile.
Referitor la dizolvarea societatii de consultanta juridica din Bacau orice este posibil. Astept cu interes rezultatul.
Oare in Bucuresti se inmatriculeaza aceste societati sau astazi le infiintam si maine le dizolvam??? Ciudata tara !!!
Acceseaza site-ul Camerei Deputatilor, sectiunea Deputati, deputat Andrian Mihei, si vei vedea raspunsul Ministrului Justitiei si coroborat cu legea exercitarii profesiei de avocat, asa cum a fost modificata, recte art. 82, poti sa constati ca c.j. sunt pe val.
pt Romy
draga colega , daca-mi permiti sa-ti spun asa , se vede de departe apartenenta ta la Barou , nu te mai sparge in figuri!
Au facut avocatii alta scoala decat juristii ?Au dat avocatii alte examene in faculate? Este o melodie noua :Lasa-ne!Lasa-ne! Unii cu vile si altii cu opinci in picioare !De aceea apar sincope in actul de justitie, pentru ca guvernantii chiori ca de obicei si orbiti de mesele festive la care-i invitati uita de realiatatea din teren si apar fel de fel de procese la CEDO si asemenea din cauza incompetentei celor care se sparg in tagme statutare.
Daca stomatologii s-ar reuni anual si ar decide sa ramana 2 pe oras si pe urma ar pati un accident ce s-ar intampla cu dintii oamenilor.
"Ai dracu juristi prosti" sa stea in banca lor si sa reprezinte societatile comerciale cu litigii de mii de miliarde si sa castige 3,1 mil lei , iar avocatii pt un divort 7-8 mil.
"sa-i ia naiba pe juristi " asa-i? De ce sa scoata si ei un ban cinstit pt ca la un SC impozitele si taxele oricum sunt mai mari decat la Barou! Pupa-ma stii tu...!
Statutul cj
Ce spuneti de promovarea unei actiuni in anulare a Statutului profesiei de consilier juridic pe motiv ca aduce atingerea ordinii publice. Ce ar spune ... (vezi toată discuția)