avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Despre nr ore experti FSE POSDRU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Despre nr ore experti FSE POSDRU

V a rog sa interpretati paragarful urmator din Ghidul Solicitantului Conditii Generale 2013, pentru FSE POSDRU:
"Limita zilnică maximă care poate fi decontată per expert trebuie sa se incadreze in limita maxima de 12 ore/zi, 60 ore/săptămână reprezentând ore lucrate in proiecte finantate din Fondul Social European – Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane inclusiv norma de bază, stabilite prin contractele încheiate. Tot ce depaseste aceasta limita nu se va deconta din POS DRU."
In speta am 8 ore la un agent economic care nu are nici o legatura cu finantari FSE PODSRU, si alte 2 contracte cu 4 si 6 ore finantate din FSE. Ce se considera depasire acestei limite enuntata in Ghid???? cumulul tuturor contractelor sau doar cele finantate FSE???
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:36, 24 Februarie 2014
Doar cele finantate de FSE si dvs va incadrati in limita impusa.
Contractele care sunt incheiate pe proiecte de declara de catre beneficiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Total ore de lucru pe saptamana mawpfa mawpfa Buna ziua, Am o nelamurire in privinta orelor totale de lucru pe saptamana. Am 3 contracte de munca la angajatori diferiti. Stiu ca sunt permise acum 60 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si contract de antrepriza viochi viochi Buna ziua ! In prezent am un contract de munca pe durata nedeterminata ( 8 ore/zi) in invatamant si un contract de antrepriza pe un proiect POSDRU, cu 8 ore ... (vezi toată discuția)
Stimularea ocuparii fortei de munca prin programe ue posdru 2007-2013 roxyroxy roxyroxy Am urmat 1 curs finantat prin fonduri UE Programul Operational Sectorial Departamentul Resurse Umane 2007-2013, organizat de catre un SRL privat. Ideea era ca ... (vezi toată discuția)