avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere anulata, hotarare neredactata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere anulata, hotarare neredactata

Este normal ca presedintele sa incheie un proces fara sa dea un raspuns, doar sa anuleze cererea? Si care este termenul maxim in care se redacteaza o hotarare judecatoreasca, procesul sa incheiat in iunie 2013 si tot astept redactarea .
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: costa332 , utilizator 08:52, 28 Februarie 2014
Nu e vorba ca instanta nu a dat niciun raspuns. Raspunsul este ca cererea a fost anulata.

Cat despre redactarea motivarii - pentru a putea constata si dvs de ce s-a dispus in acest sens - ar fi trebui sa fie totusi facuta pana la acest moment.

Mergeti la arhiva instntei si interesati-va daca intr-adevar nu s- a redacatat si depuneti o cerere de urgentare a redactarii sentintei.
buna ziua ,
mi-a venit ieri redactarea
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere de sedinta marusca marusca Intr-un proces in care am cistigat la fond dar astept sentinta si motivarea instantei de peste 5 luni pot cere o copie dupa incheierea de sedinta? Doamna de ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca mioaranoni mioaranoni Pe data de 27 octombrie 2009 am avut ultimul termen, in procesul meu de divort. S-a admis cererea noastra de divort pe cale amiabila si am plecat acasa. Dar nu ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)