avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu sotul necooperant
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu sotul necooperant

o prietena vrea sa divorteze de sot fara prea mult tam-tam,din cauza pozitiei in care se afla si vrea sa stie cum se poate mai usor,deoarece de comun acord nu poate neavand aprobarea sotului care vrea sa faca cat mai multe probleme. cam cat ar dura un asemenea proces, cat ar putea fi tergiversat de catre sot,in ce conditii s ar desfasura si ce ar trebui sa faca sa fie cat mai rapid? mentionez ca exista si un copil minor de 1 an si 7 luni si vrea sa stie daca are siguranta ca va ramane cu copilul dupa divort. va multumesc!
Asa cum poate si ea .
Sa rezumam.. poate sa plece oriunde are conditii bune de locuit cu copilul si de preferat, sa aiba motiv intemeiat pt a pleca .. stare de tensiune in casa, jigniri .. nu zice nimeni ca trebuie sa aiba urme de violenta pt a pleca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare la respingere actiune de divort cernatvioleta cernatvioleta daca sotul meu a cerut desfacerea casatoriei si a afirmat ca nu au rezultat copii minori in urma casatoriei, eu pot cere respingerea actiunii daca la acea data ... (vezi toată discuția)
Culpa exclusiva sau culpa comuna? DianaBea DianaBea Nici nu stiu unde sa ma mai adresez,ca as avea o mie de intrebari pe tema divortului...am intentat divortul in aug 2010,cerand desfacerea casniciei din culpa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor in timpul vacantei judecatoresti ContSters141851 ContSters141851 buna!as vrea sa stiu daca inaintez divortul in 2 iulie,va fii judecat in septembrie dupa terminarea vacantei sau mai devreme?daca nu am depus inca actele de ... (vezi toată discuția)