avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare - plangere impotriva directorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare - plangere impotriva directorului

se poate formula plangere impotriva directorului pentru nerespectarea lg 142/1998 si a normelor de aplicare?.Acesta a fost somat de catre ITM sa faca acest lucru, in prima faza si nu a respectat, a doua oara a fost sanctionat si tot nu respecta,stie cineva ?exista model?ma ajuta cineva?stima.:(
Cel mai recent răspuns: oldniku , utilizator 10:56, 6 Martie 2014
stima

poi ea reprezinta angajatorul.angajatorul este neamt.

merci de sfatul tau pentru angajator,daca ai fi tu angajator sau poate chiar esti sfatul meu este sa respecti legislatia.aici vb de lege.stima

Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa munteann munteann buna ziua! am nevoie de un raspuns la obiect la urmatoarea problema am un salariat care care a plecat din firma fara a face preaviz, dar dupa cateva zile l-am ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa Stefaniapole Stefaniapole Buna ziua , Caut informatii legate de avantajel unei firme in a oferii bonuri de masa angajatiilor ,daca este legal ca bonurile sa fie oferite doar la o ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa taiate de angajator pt luna lucrata Simona Diana Simona Diana Buna ziua, In data de 23.07 am depus solicitarea de incetare a contractului de munca, contract pe perioada nedeterminata, cu data de 1 august, cu acordul ... (vezi toată discuția)