Nu exista nicio solutie exacta pe acest subiect, decat ceea ce ati mentionat si dvs.
Decizia Curtii trebuia sa mentioneze in final si acest aspect referitor la necosntitutionalitatea OUG 77/2013.
Puteti sesizati Cnsniliul Legsilativ pe aceasta tema, poate dau mai multe detalii:
[ link extern ]
Va multumesc.
Aceasta parerea am "capatat-o"si eu:) . Mai mult,din decizia 55 din 2014, mi s-a parut interesanta ca expresia: "posturi ocupate si a unor structuri":
"VII-4.5 -Curtea considerata ca este afectat regimul institutiilor fundamentale ale statului prin desfiintarea ,in final,a unor posturi ocupate si a unor structuri". Curtea se refera la posturile de conducere si a unor structuri care exista....si nu stabileste ca este neconstitutional sa infiintezi structuri noi!
In invatamant exista functii de conducere- secretar-sef si contabil-sef,dar nu si structura secretariat sau contabilitate....si dupa parerea mea ordonanta 77 te obliga sa le faci!
Curtea nu a precizat ca e neconstitutional sa infiintezi structuri acolo unde ele nu exista!!! Nici nu se putea pronunta pe ceva ce nu exista!
Daca gresesc ....va rog respectos sa ma ajutati!
~ final discuție ~