avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire de concediu

am o intrebare.fetita mea implineste doi ani pe 12 iulie anul acesta,dar se pare ca nu o pot lasa cu nimeni.am incercat si la cresa cu copii,sa stea intre ei,dar nu s-a putut fara mine.intrebarea mea ar fi;pot sa-mi iau concediu medical pe o perioada de 6-8 luni,dupa ce termin concediu de crestere,s-au sa intru in somaj un an de zile?ma gandesc ca poate mai creste si se acomodeaza,cu bunici,s-au cu copii la cresa.am nevoie de un raspuns,de un sfat.
Cel mai recent răspuns: irina_georgeta , utilizator 10:16, 4 Mai 2006
de prelungit concediul pt cresterea copilului, nu cred ca e posibil, de plecat in somaj, sunt niste conditii care se impun dupa revenirea din conc.crestere copil, iar formalitatile pt plecare in somaj pornesc de la angajator. Cat priveste c.medical e cam lunga perioada si cred ca singura solutie ar fi concediul fara salar, daca se poate.
multumesc mult de tot pentru raspuns.voi discuta problema mea si la servici cu contabila si de ce nu cu patroni firmei.
buna fetelor.am mai discutat si cu alte mamici problema mea si pot sa va spun,ca pot sa-mi iau concediu medical pentru copil ,de la medicul pediatru ,cel care se ocupa de copil,iar medicul de familie are obligatia sa-mi vizeze luna de luna concediul.asa ca pot sa merg cu fetita un timp la cresa pana se obisnuieste fara mine si mai pot sa-l supraveghez si pe cel mare care va intra in clasa a treia.doamne ajuta.
buna fetelor,hristos a inviat pentru toti care urmaresc acest site.sper ca sarbatorile de pasti au fost minunate pentru toata lumea.doream sa va intreb daca poate pe undeva a-ti mai auzit de vreo prelungire de concediu pentru copil?nu stiu ce sa mai fac cu fetita mea.nu pot pleca nicaieri fara ea,plange dupa mine,chiar daca o las cu tatal.astept sfaturi fetelor.sunt disperata.multumesc.
buna fetelor.doresc sa va spun ca am reusit sa vorbesc cu doctora de familie si ea m-a sfatuit,ca pot sa-mi i-au medical pana in toamna cand se incepe scoala,asa ca am rasuflat oarecum usurata.nu stiam ce sa fac cu copii toata vara.asa ca in toamna baiatul merge la scoala,iar apoi la semi-internat pana la ora 17;30,iar fata la cresa pana la ora 18;00.pot sa respir usurata.pana la toamna pot sa mai stau cu ei si sa ii protejez.doamne ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la servici dupa concediu de crestere copil helen2688 helen2688 Hristos a inviat! Am 2 probleme Sunt in concediu de crestere copil. Copilul implineste 2 ani in luna iulie. Daca tatal nu era angajat cand s-a nascut copilul, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ioana_cojan ioana_cojan Buna ziua, as dori sa stiu cat trebuie sa stai in concediu prenatal pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? eu din lege am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului ramonasoiman ramonasoiman Buna ziua, am si eu o intrebare referitor la indemnizatia pentru cresere a copilului. Eu in iulie am terminat masterul si cum nu m-am gasit un job am depus ... (vezi toată discuția)