avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirias pianist
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirias pianist

Buna ziua. Familie cu copil - 10 ani - care studiaza pianul inchiriaza un apartament. In afara de orele stabilite pentru pastrarea linistii, in restul timpului , poate studia acest copil sau vreun vecin ii poate creea probleme? Este elev la Scoala de muzica, incat orele de studiu (pian) acasa sunt obligatorii. Va multumesc un raspuns in limitele Legii.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:32, 26 Februarie 2014
Buna ziua,
Normal ca poate studia.
Vor exista, bineinteles, si vecini care vor dori sa fie "liniste" ca "sunt bolnavi" dar .............. asta este.
Nimeni nu poate interzice unui copil sa invete.
Pentru a indeparta eventualele neajunsuri/nemultumiri din partea tertilor,parintii elevului,pot executa protectai fonica a camerei in discutie
Fiind un copil, acesta poate studia la pian si nu va deranja mul vecinii daca acesta exerseaza la un pian de copii. Sunt unele mai putin profesionale cu alimentare electrica si cu posibilitatea reglarii volumului. Nepotelele mele ajung cu volumul la cel mult 1/4. Exerseaza, de regula cel mult 30 de minute pe zi atat la pian cat si la vioara, pe seara intre 17 si 20. Vecinul de sub apartamentul fetelor spune ca-i place ceea ce se canta si ca nu-l deranjeaza.
Cand repeta la liceul de arta ori la conservator, exerseaza pe pian mare, salile sunt adecvate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repetitii acasă, amenințare cu reclamație pentru zgomot IleanaLumi IleanaLumi Fetita mea este la liceul de arta ,canto clasic si pian,i se dau partituri ce trebuie sa le studieze acasa, ca si tema..ea canta in intervale de ore ce ... (vezi toată discuția)
Pianina gabipian gabipian am un baiat elev la un lic muzical in clasa 3 repeta la pianina acasa intre orele 17-18 ore acceptate de vecinii scarii inafara de cel de sub mine .Am inteles ... (vezi toată discuția)
Orele de liniste Larisa1406 Larisa1406 Buna ziua. Avem in bloc o fetita care studiaza pianul la un liceu de profil mentionez faptul ca nu canta niciodata in timpul orelor de liniste. Canta de 3, 4 ... (vezi toată discuția)