avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Viza turistica SUA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Viza turistica SUA

Am obtinut viza turistica SUA, iar la intrare in America pe pasaport a fost aplicata stampila de intrare plus litera M. Ce inseamna aceasta litera?(ca nu pot sa stau mai mult de 90 zile, ca trebuie sa am intrari multiple?????) Mentionez ca viza a fost acordata pe 1 an. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: 1-2 , utilizator 12:32, 27 Februarie 2014
Intrari Multiple, in perioada de valabilitate a vizei.
Trebuie sa fie un nr.maxim de zile intre aceste intrari multiple? Trebuie sa ies dupa un anumit nr de zile de la prima intrare? Aceste iesiri presupun intoarcerea obligatorie in tara ? Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãlãtorie in america TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Am si eu o întrebare, si anume: Am fost plecat doua luni in America (ca si turist) cu pasaport maghiar. Va rog frumos sa-mi spuneti dacă mai am ... (vezi toată discuția)
Green card seliman seliman Cine cunoaste site-ul oficial pe care poti completa fisa individuala in vederea loteriei pentru green card ??? Ce parere aveti despre birocratia si tacticile ... (vezi toată discuția)
Viza de lunga sedere Jonny93 Jonny93 Sunt cetatean moldovean, casatorit cu o romanca; Sotia locuieste in Romania. In momentul de fata sunt in Romania. Am intrat cu viza de scurta sedere. ... (vezi toată discuția)