Salutare, am fost oprit de un echipaj care iesea de pe strada din dreapta mea. Mi-am cerut actele, le au verificat si la final au spus ca imi suspenda carnetul pentru 30 de zile pentru neacordare de prioritate. Dupa ce i-am pus sa scrie la mentiuni cum ca nu erau pietoni angajazi in trecere si ca ei erau in mers, au constatat ca nu semnez si au spus ca imi trimit prin posta PV.
Eu vreau sa fac contestatie dar ce nu inteleg este ca ei au obligatia sa trimita PV in termen de o luna de zile iar mie peste 15 zile imi expira dovada de circulatie. Temerea mea este ca ei nu o sa trimita PV in cele 15 zile cat eu am inca drept de a conduce si pot face demersurile pentru certificatul de grefa!
Pot depune contestatia fara PV si sa fie si luata in considerare?
Unde se depune contestatia daca incidentul s-a produs in Popesti-Leordeni?
Ideea asta am vazut-o la multi: ceri politistului sa treaca nu stiu ce mentiuni. GRESIT !! Nici nu e servitorul tau si nici tu nu esti un analfabet.
Spui ca vrei sa-l semnezi ca un barbat ce esti :) si iei P-V in mana, scrii linistit ce mentiuni ai si APOI il semnezi si cu asta basta. Ulterior iti primesti copia si procedezi cum vrei mai departe.
Cand te confrunti prima data cu un abuz nu stii cum trebuie sa reactionezi si nici nu stai inainte sa citesti OG 2/2001 privind regimul juridic al contraventiior.
Nu ai de unde stii ca daca semnezi mai poti face contestatie!
Bună ziua.
Ba ai de unde să ştii că poţi face obiecţiuni, contestaţie şi modul cum se fac acestea. Din lege, care trebuie citită şi ştiută. Când se dă examen pentru obţinerea permisului de conducere, trebuie să cunoşti aceste prevederi. Nu le-ai învăţat atunci, înseamnă că trebuie să le înveţi pe urmă ca să poţi evita problemele de orice fel.
Nu am sesizat unde a fost abuzul. Că nu a scris domnul contravenient el cu mânuţa lui în PV? Păi unde în lumea asta se întâmplă aşa? Cunoaşteţi oare vreun caz? Nici în lege nu este specificat acest lucru şi ca atare nu este niciun abuz.
Domnu eugen68octav v-am aplaudat dar ati editat intre timp postarea ...v-am aplaudat pt ca aveti dreptate ca trebuie stiuta legea dar nu aveti dreptate daca aveti o atitudine de "militian" fata de pacatos :)
Abuzul e descris in prima postare si e f frecvent pe plaiurile noastre mioritice :) Nu zic ca unii nesimtiti nu merita sa fie tratati cam in raspar dar... apropo d-l contravenient scrie cu manuta lui TOATE P.V. atunci cand le semneaza :)
Permis suspendat
tincatalin
Buna ziua,
Sa incep cu inceputul: am fost prins de aparatul radar cu peste 50 km/h peste viteza legala - am fost oprit, mi-am recunoscut fapta, am semnat ... (vezi toată discuția)