avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme cu seria de la caroserie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme cu seria de la caroserie

Buna seara,in toamna anului trecut am facut reparatii la masina(m vito) in particular ca a fost mai ieftin,a fost cazul si de tinichigerie si am taiat o bucata de tabla ptr ca era mincata de rugina unde este seria de la caroserie,dupa care am decupat bucata cu seria si am prinso in nituri peste tabla noua,am fost la itp si au spus ca este grava problema ca se intelege ca am alta caroserie,mentionez ca masina este inmatriculata din 2005 in romania si eu o am de 3 ani.Ce solutii am sau unde pot repansona seria si care sunt pasii? Mentionez ca am bucata veke cu seria unde se vede ca este mincata de rugina si corespunde cu cea din carte!Multumesc anticipat! Astept solutii!#-o#-o#-o#-o.....
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 12:21, 8 Martie 2014
Nu mai este poansonata in doua locuri? Parca se putea vedea in colt prin parbriz. Pe langa locul soferului (stalp, balamale, podea langa scaun, prag) sau sub capota, eventual acolo sa nu fie acoperita de vreo componenta mai mare.
@crocoi
Am vazut in urma cu cativa ani o situatie asemanatoare. S-au efectuat reparatii la caroserie si a fost decupata caroseria si in zona suportului de amortizor. Amicul a rezolvat cu cateva sute de euro, s-a adresat unui (din cei doi) expert tehnic judiciar specialitate Autovehicule (sper sa nu gresesc!). Expertul i-a facut un dosar gros bine, imi amintesc ca a prelevat probe de vopsea din diferite parti ale caroseriei ! In fine, concluzia a fost ca aia-i masina, aia din acte. Repet, a costat ceva raportul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serie sasiu logan probleme rar voicu74 voicu74 Buna ziua ,am cumparat de curand un logan MCV din olanda cand am ajuns la RAR pt inscriere cei de acolo au constatat ca ultimele doua caractere sunt atipice ... (vezi toată discuția)
Serie repoansonata eddy2207 eddy2207 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema am fost la RAR sa fac identificare masini recent achizitionata toate bune si fumoase ajung acolo completez ... (vezi toată discuția)