De unde ati scos asta cu orice comision generat de un locatar trebuie platit de toata lumea?
Orice paguba este platita de cel ce a produs-o.
Daca spune fiecare locatar are 3 transferuri gratuite pe luna si unul transfera de zeci de ori de ce sa plateasca restul pentru ei?
Ati citit ce a scris utilizatorul mai sus?
Ca a contestat si ca instanta a decis sa isi suporte fiecare locatar comisionul si a pierdut. Lucru normal .
Lumea in general are impresia ca asociatia e vreo firma (ditamai) Amazonul si trebuie sa le plateasca comisionul.
Ca sa intelegeti principiul imaginati-va ca sunteti 2 insi in asociatiei si unul plateste sa genereze comisione si celalalt nu.
UDRAL
Cum adica ati optat dv ca presedinte sa se ia comisionul din contul asociatiei apoi il distribuiti la restul?
pai unde e corectiudinea. Puteati sa mergeti sa negociati eliminarea nu sa alegeti o solutie paguboasa pentru restul.
E mult pana realizeaza unul de ce plateste asociatia atat de mult comisioane si sa vedeti scandal.
Sa ne dati si noua contul sa va transfer si eu cate un ban ca sa intelegeti ce greseala ati facut.
[ link extern ]
[ link extern ]
Si eu acum ca a plecat Raiffeisen de la parterul blocului folosesc cealalta banca de la parter BRD si se numea solidar standard si acum ii zice antreprenor-solidar
[ link extern ]
[ link extern ]
NU avem comision de incasare online .
Comision de plata la ghiseu dar a fost eliminat prin lista de delegati unde se pot trece orice nume si persoana.
Lista e lasata jos la banca si adauga daca e nevoie mereu cate o persoana locatar nou.
Nu exista incasari la noi la asociatie .Doar contul si jos la banca la ghiseu.
Chiar si asa cate un chirias mai plateste(prima plata) fara sa intrebe, cateodata prima plata la vreun BRD, prin alta sucursala din alt oras si atunci :
-ori ii ia lui comision si atunci poate ma suna si imi spune ,
-ori angajata de la sucursala respectiva care se vrea de treaba face ea un artificiu si ia din contul asociatiei (desi daca o reclam ii da penalizare si ca sa fiu de treaba doar la sucursala respectiva si ii spun)
In cazul cand ia din cont atunci ii spun eu platitorului " vezi ca oricum il platesti tu pe asta de l-ai generat acum" (ai platit de fapt suma - comisionul) si sa te duci la bloc sa te treci pe lista de delegatii.