avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare agentie recrutare si plasare de personal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare agentie recrutare si plasare de personal

Buna ziua.

Ma poate ajuta cineva cu cateva detalii legate de infiintarea unei agentii de recrutare de personal pentru strainatate (in principiu personal medical)?

M-ar interesa pasii, legislatia relevanta, autorizarile etc.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Choopsy , utilizator 15:26, 8 Martie 2014
Am citit, multumesc.
Dar am vazut ca discutiile sunt cam vechi.

Pe mine ma intereseaza, daca ma puteti ajuta, un singur aspect:
Daca pentru autorizare am nevoie de un angajat cu 3 ani experienta in resurse umane.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii infiintare clinica medicala nae2012 nae2012 Buna ziua...Am si eu mai multe nelamuriri...daca o persoana fizica ar dori sa-si deschida o clinica medicala cam care ar fi pasii necesari? Si inca o ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare? oneconfusedcat oneconfusedcat Buna ziua! Exista vreo alta forma de agentie decat cea de recrutare si plasare care are dreptul sa medieze plasarea muncitorilor Romani in strainatate - ma ... (vezi toată discuția)
Demers pentru a ma autoriza ca persoanã fizicã ekaterina ekaterina Buna ziua, Lucrez la o firmă în departamentul de resurse umane. Ce trebuie să fac pentru a mă autoriza ca persoană fizică în domeniul - resurse ... (vezi toată discuția)