avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Protejare idee afaceri
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Protejare idee afaceri

am de prezentatat o excelenta idee de afaceri pentru un operator;
cum pot sa o protejez, in sensul ca daca dupa expunerea ei, mi se spune ca o aveau si ei in vedere ptr viitor sau ca nu-i intereseaza dar apoi, imediat o pun in aplicare ca fiind ideea lor ?!
multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:06, 14 Martie 2014
Ideile de afaceri nu pot fi protejate legal, decat cel mult prin contract, cu consimtamantul ambelor parti. Chiar si in acest caz, nu puteti oferi sau capata nicio garantie ca cineva nu a avut ideea respectiva inaintea dvs. Iar alte companii vor fi libere sa imite ideea respectiva dupa ce o vad aplicata de compania cutare.
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2014
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

protejare idee afaceri alx64 alx64 am de prezentatat o excelenta idee de afaceri pentru un operator; cum pot sa o protejez, in sensul ca daca dupa expunerea ei, mi se spune ca o aveau si ei in ... (vezi toată discuția)
Idee de afacere --- trebuie contract la notar sau ajunge o simpla conventie, inscris sub semnatura privata ? aztec11us aztec11us salut la toti! am o idee de afacere f buna, si vreau sa o prezint unei firme X. prin aceasta idee a mea, firma X va face multi bani evident, vreau si ... (vezi toată discuția)
Idee inregistrata la osim iahim87 iahim87 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Am o idee cu care as putea sa ma duc la diverse companii si cu aceasta idee, companiile pot sa-si creasca cifra de ... (vezi toată discuția)