Buna seara,am o problema juridica si am nevoie de dumneavoastra.Acum un an si ceva am dat in judecata o firma care nu mi-a platit salariile,judecatoarea a pus un expert contabil sa analizeze actele contabile,a luat amenda pana acum de doua ori a cate 500 de ron si nu a prezentat nici un document.Problema este ca am auzit ca respectivul patron a vandut firma cu angajamente cu tot.Intrebarea mea este daca se poate asa ceva si ce mai pot face eu?
Va rog din suflet,astept cu nerabdare raspuns.
Buna seara, doresc sa va intreb daca respectivii administratori ai firmei pe care au cesionat-o,firma fiind in proces, litigiu de munca, sot si sotie, lucreaza in cadrul unei banci, respectiva are o functie in tesa, cred, iar respectivul incarca tonomatele cu bani la aceeasi banca; daca procesul se transforma in penal are o urmare in privinta locurilor lor de munca, pana la urma este un proces penal,nu?
Are consecinta, asupra raportului de munca, o eventuala condamnare penala a lor.
Art. 56 C.mun.
(1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
....
f) ca urmare a condamnarii la executarea unei pedepse privative de libertate, de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti;
....
Buna ziua,suntem aproape la finalul procesului,sper,data urmatoarei prezentari trebuie sa aducem concluzii scrise,sper sa reusim si sa castigam,va multumesc mult pentru ajutor si sprijin.
In sfarsit s-a dat sentinta cea mult asteptata si este urmatoarea:"solutia pe scurt:Obliga parata-reclamata catre reclamantul parat la plata urmatoarele sume:1150.36lei diurna,196.67lei indemnizatie concediu de odihna si 333.24lei salariu septembrie 2011.Respinge celalalte capete de cerere din actiunea principala.Admite in parte cererea reconventionala.Obliga reclamantul-parat catre parata-reclamanta la 2153.23 lei cheltuieli nejustificate.Respinge celalalte capete de cerere.Compenseaza cheltuielile de judecata.Cu recurs in termen de 10 zile de la comunicare."Asta pentru 2 ani de chinuri prin salile de judecatorie pentru recuperarea salariilor de catre un angajator care escrocheaza si minte .Pacat.
Litigiu de munca
Nina1
Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)