Buna seara,am nevoie de ajutorul d-voastra.Se tergiverseaza acest dosar si sincer nu mai stiu ce sa mai facem.Au fost trimise adrese catre experti contabili pentru a face o expertiza contabila in privinta dispozitiilor de plata pe care angajatorul le-a platit catre sotul meu cu toate ca procurorul a admis ca dispozitia respectiva de plata este un fals.Din data de 06/10/2015 se trimite catre expert contabil,3 dintr-e contabili au luat amenda si i-a schimbat.Deja se cauta al 4-lea expert contabil,in conditiile in care,in procesul anterior expertul contabil si judecatorul au hotarat
:obliga parata-reclamata catre reclamantul parat la plata urmatoarele sume:1150.36lei diurna,196.67lei indemnizatie concediu de odihna si 333.24lei salariu septembrie 2011.Respinge celalalte capete de cerere din actiunea principala.Admite in parte cererea reconventionala.Obliga reclamantul-parat catre parata-reclamanta la 2153.23 lei cheltuieli nejustificate.Respinge celalalte capete de cerere.Compenseaza cheltuielile de judecata.Cu recurs in termen de 10 zile de la comunicare
."Spuneti-mi,putem sa luam un expert contabil care sa faca expertiza contabila in acest proces,din Bucuresti,spre exemplu,care sa nu aiba legatura cu acesti experti contabili din Craiova,sau eventual sa li se ridice dreptul de a mai face expertize contabile in procese,tinanad cont ca nu raspund la solicitarea instantei si nici nu vor sa faca expertiza.Sau ce ne sfatuiti ca mai putem face in aceste conditii ca ne-au capiat de cap.La prim-procuror am facut o alta plangere, pentru dispozitia de plata a constatat ca este un fals dar pentru nota de constatare nu,inclusiv martorii(colegii sotului) au recunoscut ca nu au semnat.Si ce putem face sa nu se mai tergiverseze atat de mult.Va multumesc foarte mult.