In cazul mentionat asa s-a si rezolvat, dar ma intrebam daca este chiar legal B-)
Mama a fost trecuta ca si coasigurata la fata care era inregistrata in somaj si ajofm deasemenea nu a spus ca nu este posibil.
Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Problema sta in felul urmator: am terminat facultatea anul acesta, iar medicul de familie mi-a spus ca numai pot beneficia de gratuitati,trimiteri etc. pt ca numai sunt studenta; chiar daca sunt inscrisa la stat, la zi, la master. Nu am nici un fel de venit, singurul lucru este ca iau pensie de urmas, dupa tatal meu, care a murit in urma cu 2 ani. Si locuiesc impreuna cu mama. Cu toate acestea, eu pot fi coasiguratul mamei mele, ca sa pot beneficia in continuare de gratuitati medicale?? Si daca se poate, as vrea sa stiu si ce acte sunt necesare pt a face acest lucru. Si daca conteaza, am 21 de ani.
va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am nevoie si eu de o informatie daca se poate.
As dori sa il pun pe tatal meu ca si coasigurat pentru a putea beneficia de asigurare medicala , spitalizare etc. As dori sa stiu daca se poate avand in vedere ca avem aceasi adresa (str) dar apartamente diferite .
va multumesc anticipat!
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca in cazul unei persoane ce este coasigurat a sotiei, si sotia a intrat in concediu de crestere copil, el mai poate fi coasigurat si implicit sa beneficieze de asigurari de sanatate gratuite?
Asigurare medicala
kiyosaki
Eu sunt angajat. Sotia nu lucreaza si vrea sa beneficieze de servicii medicale. Care sunt caile de a beneficia de servicii medicale in calitate de asigurat? (vezi toată discuția)