avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... calitatea de coasigurat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

calitatea de coasigurat

sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite?
Cel mai recent răspuns: kingalavi , utilizator 23:58, 27 Septembrie 2011
Coasiguratul(persoana in intretinere) trebuie sa aiba acelasi domiciliu cu intretinatorul (asiguratul platitor).
Intindeti mana ofertei CASS.
In cazul mentionat asa s-a si rezolvat, dar ma intrebam daca este chiar legal B-)
Mama a fost trecuta ca si coasigurata la fata care era inregistrata in somaj si ajofm deasemenea nu a spus ca nu este posibil.
Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Problema sta in felul urmator: am terminat facultatea anul acesta, iar medicul de familie mi-a spus ca numai pot beneficia de gratuitati,trimiteri etc. pt ca numai sunt studenta; chiar daca sunt inscrisa la stat, la zi, la master. Nu am nici un fel de venit, singurul lucru este ca iau pensie de urmas, dupa tatal meu, care a murit in urma cu 2 ani. Si locuiesc impreuna cu mama. Cu toate acestea, eu pot fi coasiguratul mamei mele, ca sa pot beneficia in continuare de gratuitati medicale?? Si daca se poate, as vrea sa stiu si ce acte sunt necesare pt a face acest lucru. Si daca conteaza, am 21 de ani.
va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am nevoie si eu de o informatie daca se poate.
As dori sa il pun pe tatal meu ca si coasigurat pentru a putea beneficia de asigurare medicala , spitalizare etc. As dori sa stiu daca se poate avand in vedere ca avem aceasi adresa (str) dar apartamente diferite .
va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
cry5tyna21, utilizator
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca in cazul unei persoane ce este coasigurat a sotiei, si sotia a intrat in concediu de crestere copil, el mai poate fi coasigurat si implicit sa beneficieze de asigurari de sanatate gratuite?

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Doresc să o iau pe mama că coasigurat, ea nu înregistrează ... Motani Motani Doresc să o iau pe mama că coasigurat,ea nu înregistrează niciun venit în momentul de față ,dar are pe numele ei un apartament,o garsoniera și o ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala kiyosaki kiyosaki Eu sunt angajat. Sotia nu lucreaza si vrea sa beneficieze de servicii medicale. Care sunt caile de a beneficia de servicii medicale in calitate de asigurat? (vezi toată discuția)