avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Riscuri la neplata creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Riscuri la neplata creditului

Buna ziua!

In cazul unei familii, sotia a luat un credit pe care l-a girat cu apartamentul. Mai are pe numele ei niste terenuri. Sotul ei are o firma. Poate banca sa se atinga de firma? Cum procedeaza?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:50, 10 Martie 2014
pai nu are nicio legatura firma cu creditul femeii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament girat la baca in masa succesoriala Mika05 Mika05 Am un caz poate mai incurcat: mai am un frate care a rupt orice legatura cu familia de mai bine de 10 ani, traind in acelasi oras, dar nemaiavand nicio ... (vezi toată discuția)
Datorie la banci soloyo soloyo buna ziua,in urma cu un an si ceva am luat 2 credite de nevoi personale pe numele meu,fara nici o garantie unu de 5000 euro si altul de 7000 euro,care i-am ... (vezi toată discuția)
Credit "fantoma" bulinutza1992 bulinutza1992 Buna ziua,numele meu este Ungureanu Alina.Apelez la dumneavostra pentru o problema cu banca.In anul 2007 sotul meu a luat un credit de la ei in valoare de ... (vezi toată discuția)