avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare drepturi salariale

Sotia mea este angajata la o UAT si din eroarea unui angajat nu a fost incadrata la dreptul salarial cuvenit,a urmat un proces,a castigat dreptul cuveni prin lege dar si drepturi restante;am urmat toti pasii ,adica am depus hotararea judecatoreasca dupa ce a devenit definitiva,in luna iunie 2013 si de abia in ian 2014 i sa acordat salariul cuvenit.dar drepturile restante nu.......acum ce as dori eu sa stiu daca exista vreo lege prin care sa se esaloneze plata drepturilor restante pe 5 ani?Am inteles ca a existat ceva ptr cei din invatamant Va multumesc anticipat!!!!!!
Cel mai recent răspuns: bamboocha , utilizator 11:55, 11 Martie 2014
freeelis a scris:

Daca cititi textul de lege mentionat de mine, veti observa ca este aplicabil tuturor institutiilor publice.


Va dau dreptate sunt 2 parti distincte in aceeasi oug

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturilor salariale dupa oug 92/2012 andreasschro andreasschro In urma unui proces ca angajat al unui spital am cistigat plata salariului retroactiv pe doi ani. Acum cind sa mi se plateasca acesti bani mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Interpretarea articol din lege Ilinca1958 Ilinca1958 Buna ziua, Va rog tare mult sa ma lamuriti in ceea ce priveste modul de interpretare a urmatorului articol din OUG 83/20014 [i][b]Art. 34. - (1) Plata ... (vezi toată discuția)
Despagubiri de natura salariala voicualinacosmina voicualinacosmina In cazul in care un salariat concediat nelegal a obtinut in instanta acordarea de despagubiri echivalente cu salariile de care ar fi beneficiat pana in ... (vezi toată discuția)