avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... URGENT!!! ACCIDENT CU VATAMARE CORPORALA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

URGENT!!! ACCIDENT CU VATAMARE CORPORALA

IN URMA CU O LUNA AM ACCIDENTAT CU MASINA O PERSOANA CARE SE AFLA LA VOLAN SI CIRCULA CORESPUNZATOR.EU AM POLITRAUMATISM LA MB INFERIOR IAR DUMNEALUI SI-A SPART CATIVA DINTI SI A NECESITAT SPITALIZARE.NU M-A ACTIONAT IN JUDECATA FIINDCA A ZIS CA NE INTELEGEM NOI...MASINA DUMNEALUI E AVARIATA IN PROPRTIE DE 80%,AM PLATIT REMORCAREA,TAXE,SI I-AM DAT ASIGURAREA RCA.ACUM EL VREA SA NE CEARA' DESPAGUBIRI'MATERIALE SI PROBABIL MORALE.EU STIU DI LEGEA 136/1995 CA ASIGURAREA TR SA IL DESPAGUBEASCA DAR BINEINTELES CA TR SA ACCTIONEZE IN JUDECATA.EU AR TR SA II PLATESC CE IMI CERE? VA DATI SEAMA CA NU AM BANII!NU SUNT ASIGURATE SI PERSOANELE IN CAZ DE ACCIDENT LA RCA? DECI CUM TR SA PROCEDEZ?AS DORI UN RASPUNS CAT MAI REPEDE! VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:06, 26 Aprilie 2009
@giani
Din Art.26 al Ord CSA nr.20/2008 postat de D-l. cioan, spicuiti numai ceeace va intereseaza si totul va fi OK!
Din pacate acolo nu gasim nimic despre "taxe", deci si eu raman nelamurit.Ce taxe ati platit pt. victima?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri rca corneliastefan corneliastefan Este despagubit un asigurat care are doua masini in situatia in care loveste cealalta masina care ii apartine si care este condusa sa zicem de sotie,sau care ... (vezi toată discuția)
Rca despagubire szaszattila szaszattila buna ziua.am produs un acciden de masina in care eu am fost vinovatul.asigurarea mea obligatoriu de masina nu despagubeste pe celalalt proprieter.eu am ... (vezi toată discuția)
Asiguratul nu isi asuma raspunderea civila rca FearS FearS Pe scurt, am parcat masina in benzinarie. In spatele masinii era semnul INTERZIS, nu l-am depasit, si mi`am gasit masina lovita in partea din spate-stanga cu ... (vezi toată discuția)