avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant de la primarie fara titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant de la primarie fara titlu de proprietate

In anul 1992 bunicul meu a facut o cerere la primarie pentru pamant,

isa dat pamant,pe acel pamant sa facut o fundatie pentru casa

ideia e ca nul are trecut pe titlu si construirea casei sa oprit din cauza asta ca nu e trecut pe titlu (avem doar cererea care ia dato primaria pe pamantul respectiv)
noi am umblat pe laprimarie de vre 4 ani cel putin sa il trecem pe nume, ce am putea face casa putem sal trecem pe titlu?
Cel mai recent răspuns: dj_csm1990 , utilizator 16:17, 17 Martie 2014
Dati mai multe detalii: a solicitat concesionarea terenului sau ce?Ce dovada exista (scrisa) ca primaria i-a dat terenul?
doar scrisa ,(in perioada acea sa dat de la primarie pamant pentru locuinte cu plan de case la mai multe persoane , doar pamantu asta a ramas doar cu cererea si na fost trecut in titlu

primaria nu vre sal treaca cu tot ca noi am investit bani in accea fundatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am teren agricol cornel10 cornel10 Mai am teren agricol de primit din partea lui bunicu . eu fiind mostenitor , an adeverinta si Titlu de propietate nu este trecut terenu .Titlu de propietate ... (vezi toată discuția)
Casa veche întabulată pe construcție, teren doar în folosință Cristinaman20 Cristinaman20 Un sfat as vrea ce as putea sa fac am o camera si o bucatarie doar si am facut intabularea casei si pamantu de sub casa nu e cumparat dar am primit in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt unicul urmas a tatalui meu cat si al unchiului (fratele ... ilea ioan ilea ioan Buna ziua. Sunt unicul urmas a tatalu meu cat si a unchiului(fratele lui tata). Ambi au bagat pamantul pe care -l aveau in cooperativa. Dupa cooperativizare ... (vezi toată discuția)