avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... A doua facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

A doua facultate

Buna ziua,

Am auzit recent in zvon cu ca exista posibilitatea pentru cei care au avut rezultate la olimpiadele nationale sa urmeze cursurile unei a doua facultati tot gratuit. Imi puteti spune daca exista o lege pe aceasta tema sau depinde strict de organizarea interna a fiecarei univeristati?

O zi frumoasa,
Georgiana
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 21:29, 18 Ianuarie 2015
Eu nu am auzit de asa ceva ...
Am auzit ca daca esti olimpic exista posibilitatea sa nu mai dai examen de admitere, la materia respectiva, dar mai mult nu.
gratuitatea se acorda o singura data ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Vreau si eu sa fiu avocat boonik boonik sunt clasa a12`cea la un liceu economic din coanstanta,..si as vrea sa urmez facultatea de drept\"ovidius\" de aici.problema e ca nu stiu prea multe despre ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru functia de procuror sanda90 sanda90 ce studii sunt necesare pentru functia de procuror?ma refer la studii superioare dupa facultate.am inteles ca trebuie sa dai pentru magistratura?da dar daca e ... (vezi toată discuția)