avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Centrala termica/ plata de apa calda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Centrala termica/ plata de apa calda

Buna seara,

As dori sa stiu daca in conditiile in care am centrala termica de apartament este justificata plata de apa calda. Administratorul blocului m-a informat ca trebuie sa platesc parte din pierderi, chiar daca pe la mine prin apartament nu exista tevi pt apa calda. Mentionez ca deja platesc si caldura pentru partile comune.

Multumesc.
Foarte multi dintre Dvs., cei care scriu / intreaba in forum, cred ca din nestiinta, confunda administratorul cu conducerea as. prop.
Asadar dvs. - @ valente_valente69@yahoo.com, aveti la indemana o solutie legala, aceea de a contesta orice repartizare a cheltuielilor pe lista de plata, de care nu aveti cunostinta sau considerati ca este ilegala, etc.
In drept, dvs. trebuie sa cititi cu atentie, prev. legii nr. 196 / 2018, Cap III, Drepturile si obligatiile proprietarilor - art. 27, 28, 29. Va las si un link:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati la intretinere pe cota indiviza cand ai centrala termica propie Pricopp Pricopp 1)Este legal sa platesc pierderi la apa calda pe cota indiviza daca am centrala termica propie? daca da va rog sa imi comunicati legea si articolul daca ... (vezi toată discuția)
Plata caldura la bloc pentru cei cu centrale de apartament Nanton1958 Nanton1958 Va rog sa-mi transmiteti daca este un cadru legal prin care se stabileste o cota de plata pentru cei care au centrale proprii de apartament, intr-un bloc unde ... (vezi toată discuția)
Plata pierderilor de caldura atomis atomis Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe ... (vezi toată discuția)