gi-jane2 a scris:
fetita nu vrea sa mearga in Suedia
Asta conteaza cel mai mult.. ce nu vrea si de ce ? Nu vrea sa mearga in vizita ca si pana acum ? De ce ? I-ati zis ca taica-sau n-o va mai lasa sa vina la dvs sau cum?
Daca nu vrea fara s-o fi influentat dvs sa nu vrea, n-o puteti obliga sa mearga si n-o trimiteti .
Mai departe tatal poate sa ceara ce vrea, unde vrea. Fata va fi ascultata. Se va efectua ancheta psihosociala la dvs prin comisie rogatorie.
Buna ziua!
Asa cum subliniam mai sus mi-as dori ca fetita sa poata avea orelatie normala cu tatal,fara amenintari si reprosuri.Un copil are nevoie de o viata armonioasa,ceea ce personal ma lupt din rasputeri sa ii ofer.
Fetita refuza sa mearga la tatal ei ca si in trecut,a avut experiente negative de fiecare data cand a fost la el.Ultima a fost vara trecuta cand din neglijenta lui si a sotiei,fetita a facut gastroenterocolita acuta,iar din 4 zile de spitalizare,2 zile au lasat-o singura,inclusiv noaptea.Primul lucru care mi l-a spus,cand s-a intors,a fost :"mami,promite-mi ca nu ma mai obligi sa merg la tati" .Au urmat vreo 2 luni de cosmaruri (plangea prin somn,striga) si am luat hotararea de-a o duce la psiholog.Acum face psihoterapie si era bine,pana in momentul in care tatal ei a deschis subiectul vacantei.De vreo 2 saptamani s-a inchis in ea,nu mai dialogheaza.I-am spus ca daca ea nu vrea,nu o poate obliga nimeni sa mearga la tatal ei.