avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale tramsformare SRL in PF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

tramsformare SRL in PF

Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă?
Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc!
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 20:23, 7 Mai 2009
Inchiderea SRL-ului intre 300-500 lei, deschiderea unui PFA, cred ca este mult sub 1000 lei, dar nu stiu exact.
Daca renteaza costurile care decurg din functionarea firmei ma rog... contabilul trebuie platit, si mai trebuie si impozitul forfetar.
#-o primul pe care il asigur este contabilul pentru ca este cel mai important si angajatii, bineinteles. restul.....Dumnezeu cu mila, voi plati si eu esalonat pana ma mai ridic un pic. sper sa nu fie dracul chiar atat de negru chiar la mine....trebuie sa reusesc

Va multumesc mult!!!!!!! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate o pf sa incheie un contact de prestari servicii/comision? Dumitru_Eugen Dumitru_Eugen Buna ziua, Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii? (Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)
Srl / pfa topmasaj topmasaj salut! va rog sa imi spuneti daca un srl al carui asociat unic sunt poate avea relatii comerciale cu un pfa care de fapt tot eu sunt. mai concret, vreau sa ... (vezi toată discuția)
Tip de contract pentru un pfa cod caen 9604? Diana67333 Diana67333 Buna ziua , detin un pfa cod caen 9604 , activitate la terti , nu s platitor de tva, - in urma cu ceva timp am gasit un spatiu intr o casa privata ( ... (vezi toată discuția)