Buna seara,
Un posibil raspuns la problema dvs cu de ce doar alertele de la avocatnet.ro le puteti deschide si altele nu, ar fi cum a spus si alt utilizator mai sus faptul ca yahoo au avut recent ceva probleme cu serverele din america de nord, iar alertele de la avocatnet.ro care este un domneiu .ro foloseste serverul de yahoo din uk sau irlanda din cate stiu eu. Este foarte posibil ca din aceasta cauza emailuri care tranziteaza serverele de email europene ale yahoo sa ajunga fara probleme iar in momentul cand incercati sa accesati un email, functii de email ale yahoo-ului sau un email primit in contul dvs de yahoo dar care a tranzitat un server din US sa aveti aceste probleme.
Metode sigure de a scapa de acest gen de probleme ar fi sa va reinstalati windowsul, va recomand cu tarie un windows 7 x64 sau x86 untouch adica nemodificat imbunatatit etc, si la fel cum spunea si un itilizator mai sus sa folositi alt client de email, de exemplu Gmail pe care il recomand pana la un punct si care functioneaza perfect si fara probleme si unde aveti si elemente de siguranta ale emailului mai serioase decat in alta parte.
Ma refer desigur la activarea 2 step, a autentificarii in 2 pasi si eventual folosirea dupa caz in functie de os de pe telefon a google authenticator disponibil in variantele pentru android si ios.
Referitor la Gmail, ca si client de email este foarte ok, functioneaza foarte bine si pe pc si pe telefoane tablete etc, au si pun la dispozitie cel mai larg pachet de programe, ma refer la faptul ca va puteti face backup la contacte de pe telefon pe contul de gmail, la fel cu agenda, ma refer la notite calendare etc, mai au si acel google drive unde poti face backup la foarte multe documente, au la dispozitie vreo 15 giga, pun automat la dispozitie un fel de pachet office, ma refer la faptul ca din email puteti citit automat documente word, pdf, excel etc fara sa aveti pachetul office instalat pe computer, intr-un cuvant este de departe cel mai bun client de email dupa parerea mea. Singura retinere care o am fata de Gmail ca si produs al Google este privacy-ul unde am ceva dubii legate de ei. Prea se "baga peste tot" si cam tin baze de date cam cu absolut orice. Daca va uitati cu atentie aveti o optiune in gmail care va spune ultimele 10 parca sau chiar si mai multe locatii ip de unde v-ati accesat emailul. In rest doar de bine despre ei.