avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna efectuat in avans, restituire plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna efectuat in avans, restituire plata

Daca dupa 27 de ani de serviciu ne intrerupt,am utilizat concediu de odihna,la inceputul anului ,in luna februarie,trebuie restituita indemnizatia de concediu,daca contractul de munca este intrerupt cu acordul partilor?
Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 22 Martie 2014
In cazul in care, dupa ce salariatul a efectuat concediul de odihna, con tractul sau de munca a incetat, acesta este obligat sa res tituie unitatii partea din indemnizatia de concediu corespunzatoare perioadei nelucrate din anul pentru care i s-a acordat acel concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face pentru un angajat sa poata primi somaj tehnic sau ajutor de somaj ? bonaparte bonaparte buna ziua ! am si eu o intrebare : angajatorul unde lucrez cu un contract de munca pe perioada nedeterminata de peste 3 ani de zile intampina dificultati in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie co - functionar public Jolan.Tamas Jolan.Tamas In cazul in care un functionar public a carui raport de serviciu inceteaza pentru pensionare limita de varsta in luna iunie , si inainte de data pensionarii ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu pentru cresterea copilului erikapopa erikapopa in conditiile in care la revenirea din concediu de ingrijire copil 2 ani doresc sa incetez raportul de munca ne mai lucrand nici macar o zi mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)