avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie CO - functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie CO - functionar public

In cazul in care un functionar public a carui raport de serviciu inceteaza pentru pensionare limita de varsta in luna iunie , si inainte de data pensionarii efectueaza concediul de odihna ce i -se cuvine pentru tot anul , trebuie sa restituie suma reprezentând indemnizatia de concediu pt.zilele efectuate în plus fata de cat i-se cuvine pt. perioada efectiv lucrata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 25 Ianuarie 2022
În cazul în care, după ce salariatul a efectuat concediul de odihnă, contractul sau de muncă a incetat, acesta este obligat sa restituie unității partea din indemnizatia de concediu corespunzătoare perioadei nelucrate din anul pentru care i s-a acordat acel concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu de odihna mihaela david mihaela david Daca un salariat efectueaza tot concediul de odihna la care are dreptul intrun an si apoi se pensioneaza i se imputa zilele de concediu? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna roxanas roxanas La cate zille de concediu de odihna are dreptul in anul 2014, un functionar public care se pensioneaza pentru limită de varstă in luna martie 2014? Dar daca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna efectuat in avans, restituire plata georgecantemir georgecantemir Daca dupa 27 de ani de serviciu ne intrerupt,am utilizat concediu de odihna,la inceputul anului ,in luna februarie,trebuie restituita indemnizatia de ... (vezi toată discuția)