avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiile comune ( boxele apartamentelor)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiile comune ( boxele apartamentelor)

Buna ziua,

Sunt proprietar de 8 ani de zile a unui apartament de 2 camere ,problema ar fi boxele, care doi vecini au acces la ele si nimeni altcineva,mai grav este ca unul dintrei ei este si presedintele asociatiei din care fac parte. Am mers la asociatie dar nu vrea sub nici o forma sa ne lase sa intram sub pretex ca nu am cumparat apartamentul cu tot cu boxa si multe injuraturi ca ei au dreptul si nimeni altii.Cum as putea rezolva aceasta problema.Mentionez ca nu sunt singura in cauza.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:21, 25 Martie 2014
Depuneti reclamatie catre serviciul asociatii de locatari al primariei de domiciliu bunurile comune sunt folosinta tuturor nu numai a acestor 2 domni.
Daca este subsol tehnic,respectiv nu exista din constructie executate numar egal de boxe cu numarul de apartamente,legal,nu este permis modificarea spatiului si executarea neautorizata de ingradiri pentru utilizarea cu scopul de spatii de depozitare bunuri personale
Conform norme in vigoare ISU nu permite schimbarea destinatiei subsolului tehnic,acesta avand utilizare speciala in cazuri de calamitati sau alte situatii prevazute de lege
Incercati solutionarea amiabila sau puteti sesiza oficial serviciul specializat din primarie sau direct ISU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari constructie florinpurda florinpurda Am contruit o boxa la subsolul blocului acum2ani si nu am stiut ca imi trebuie vreo aprobare .ce ar trebui sa intru in legalitate. Florin (vezi toată discuția)
Boxe la subsolul blocului migota migota Se pot amenaja boxe la subsolul blocului ? Exista legislatie pt amenajare boxe la subsolul blocului ? Este necesar avizul de la pompieri ? (vezi toată discuția)