avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Ce banci acorda credite pentru PFA cu norma de venit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Ce banci acorda credite pentru PFA cu norma de venit

as vrea sa fac un credit la o banca de maxim 5500 lei...si nustiu ce banca ofera credite pentru PFA cu norma de venit
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 20:18, 25 Martie 2014
orice banca ofera credite cu venituri din pfa insa iau in considerare doar veniturile impozbile, asa ca daca aveti norma de venit mai mica decat veniturile reale acest lucru este in dezavantajul dvs pt ca posibil veti putea obtine un credit mai mic
eu am un venit de 800 de lei pe luna si o norma de venit de 9600...deci as putea sa fac un imprumut la o banca de 5000 de lei???ce banca imi recomandati?
si inca o intrebare...am vazut la multe banci ca cere registru jurnal de incasari si plati...dar eu daca is la norma de venit nu ma obliga sa completez acest registru...oare la banca imi acorda fara acest registru?
multumesc
conform codului fiscal contribuabilii care sunt impozitati in baza normei de venit sunt obligati sa tina registrul jurnal de incasari si plati doar partea cu incasarile

intrebati la banca despre conditiile de finantare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre pfa norma venit lord_costin lord_costin Buna ziua, As dori sa aflu pentru PFA la norma de venit de ce registre am nevoie. Din ce am inteles obligatoriu este doar Registru de Evidenta Fiscala unde ... (vezi toată discuția)
Imprumut titular catre pfa cris_darian cris_darian buna seara, sunt persoana fizica autorizata si pentru desfasurarea activitatii am nevoie de de utilaje ca caror valoare ajunge la 5500 lei. intrebarile mele ... (vezi toată discuția)
Pfa,registrul de evidenta fiscala dienusa dienusa daca am PFA pe norma de venit este obligatoriu sa tin evidenta incasarilor in Registrul de evidenta fiscala? intreb deoarece intr-un loc am gasit ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)