avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit intreprindere individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit intreprindere individuala

buna...in august 2013 am deschis un i.i. pentru a lucra in franta....patronu deacolo a dat in faliment si eu nu am primit banii eu mai trebuie sa platesc impozit pe semestru 4 anu trecut daca nu am facturat nimic.....
si mia venit si anu asta o hartie de la anaf cu impozit pe anu asta si eu nu am lucrat nimic cu firma trebuie sa platesc si alea....
Cel mai recent răspuns: aic2014 , utilizator 23:00, 14 Mai 2014
buna seara..
se poate trimite si online declaratile d200 si d220?
am downloadat fisierele de pe siteul anaf si maine incep sa le completez.
obiectele ce le-am luat pe firma trebuie sa le trec in registru inventar?
Pentru depunerea on-line a Declaraţiei 200 privind veniturile realizate, persoanele fizice trebuie să deţină certificat digital calificat, eliberat de furnizorii de servicii de certificare, acreditaţi în condiţiile Legii nr.455/2001.
Da, la data si pe baza facturii se fac inregistrarile in registrul inventar, atat la achizitie dar si atunci cand se vor vinde sau sunt casate pentru ca nu se mai pot repara. Se vand/predau la centre/firme specializate de recuperare/colectare deseuri.
Va multumesc de ajutor...mai am cateva nelamuriri,se poate adauga si alte coduri caen cum ar fi agricultura,exploatati forestiere...(vad ca in constructii nu prea merge treaba)
eu sunt inregistrat cu cod de TVA valabil in UE mi-a cerut patronul francez...dar cand am deschis firma am declarat la determinarea venitului net "norma de venit" ...pana la urma sunt platitor de tva sau nu?
multumesc pentru timpul acordat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa taximetrie Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 1. Va rog sa-mi spuneti ce declaratii trebuie sa depuna un PFA cu activitate de taximetrie, neplatitor de TVA si angajat cu norma intreaga la o societate? Si ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala nou infiintata niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am o intreprindere indiv infiintata acum si vreau sa fiu sigura ca nu gresesc. Va fi neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa 2014 ContSters172348 ContSters172348 Buna ziua si LA MULTI ANI! Sunt PFA (activitati liberale) din mai 2013, la infiintare am declarat un venit net de 100lei pentru care am platit impozit si ... (vezi toată discuția)