avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transferul persoanelor contractuale intre institutii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transferul persoanelor contractuale intre institutii

activez la o institutie publica in functia de contabil - post contractual (referent contabil de specialitate ) si a-si dori sa ma transfer la o alta institutie tot pe un post contractual .Cum se procedeaza si daca este posibil ?A-si dori si baza legala pentru ca nu am gasit decat pentru functionari publici. V a multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 28 Martie 2014
Nu exista posibilitatea transferului pentru personalul contractual. Transferul este posibil numai daca sunteti functionar public.

In speta:
- inceteaza c.i.m. la actualul angajator
- se incheie c.i.m. la noul angajator. In acest caz, trebuie organizat concurs sau examen pentru ocuparea postului in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot da in judecata institutia? aida19 aida19 Buna ziua! In 20 septembrie 2010 am primit preaviz, ca urmare a reorganizarii institutiei, adica s-au unit doua institutii si automat s-au redus si posturi. ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public leutu leutu In cazul in care se vor bloca posturile de functionari publici ma mai pot transfera la o alta institutie?? La Tv se spune ca din ian 2009 se vor bloca aceste ... (vezi toată discuția)
Solicitare transfer pe acelasi post catule86 catule86 Buna ziua, sunt informatician la o unitate scoalara si s-a ivit un post mai aproape de locuinta mea. O scoala organizeaza concursul de ocupare a aceluiasi ... (vezi toată discuția)