avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDITE NEVOI PERSONALE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDITE NEVOI PERSONALE

buna ziua ,am luat si eu 2 credite de nevoi personale in euro de al 2 banci ,bani pe care iaminvestit in ceva insa nu me numele meu ci al sotzului,din noiebrie anul trecut nu am ami avut posibilitatea sa achit ratele creditelor,am fost institantza sa achi dar nu am avut de unde,am fost zilele astea la una din abnci pt adiscuta sa pot achita amcar 3 luni de rate din urma casa nu imi trimita dosarul pt executare,insa leam spus ca cu tot sacrificiul acre il fac nu am cum sa achit toata suma
in situatia in care nu voi reusi sa ajung al zi cu ratele prin executare silita ce mi se poate intampla daca nu am nici un bun propietate personala pe numele meu ,nu am casa nu am imobile nu am nimk stau cu chirie si nu lucrez?
mentionez ac sotzul meu are o firma deschisa pe numel lui sia l fratelui lui dar acre nu are mare suces cu ea nu au venituri mari ep firma iar putea pune lui sechestru pe toate veniturile de pe firma,el nu asemnat ac codebitor la nici unul din credite si nici nu am garantat cu ceva creditele.
spunetzimi si mei sa stiu al ce sa ma astept dacaajung in situatzia de executare silita.#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: mrs templar , utilizator 17:01, 5 Mai 2009
Asta e foarte bine, insa daca banca a cesionat deja contractul unei firme de recuperari, atunci, intelegerea pe care o aveti cu banca, sa o prezentati si firmei de recuperare si sa faceti dovada ca platiti. Stati linistita ca interesul bancii este sa-si recupereze banii si nu sa execute debitorul. Din cate am inteles, creditul nu este garantat, asa ca nu are ce sa execute, decat in cel mai nefericit caz sa va puna poprire pe veniturile pe care le obtineti.
Bafta !:luck:
nu mergeti pe ideea ca nu au ce sa va ia . bancile nu pierd niciodata. in cazul in care nu isi pot lua banii de la dv, si-i vor recupera de la firma de asigurare cu care s-a semnat contractul. acestia va vor soma si apoi dosarul dv va ajunge la executori. nu cred ca este prea confortabil ca acestia sa te sune continuu, sa te someze etc. executorii traiesc din comisioanenele pe care si le opresc din sumele recuperate si normal ca au interes sa va execute. cu cat lasati timpul sa treaca, cu atat datoriile se vor mari. ati incercat sa reesalonati aceste credite? in ideea ca daca s-ar mari perioada de rambursare, rata ar fi mai mica si poate asa va permiteti s-o achitati.
oricum, succes!
din pacate nu se poate reesalona creditul este luat pe termen maxim
deja dosarele au fost trimise firmelor de recuperare si am fost sunatzi de ei leam spus ac nu am de unde sa achit ratel sa ajung la zi asa cum miau spus si astept sa execute palta silita daca au de unde din pacate nu am ce sa le dau ca sa imi ia,iar cand ma voi angaja imi vor lua salariul in fiecare luna, in romania sunt ff mici salariile nu stiu cat ii vor multumi pe ei salariu minimul pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o problema la care nu mai am solutie. In 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la o banca (nu stiu daca am voie sa postez numele) ... (vezi toată discuția)
Recupereare rate , plecat in strainatate claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Fratele meu a luat un credit de 12000 euro de la BCR , si a ramas fara servici si nu a mai putut plati ratele Acum are 5 rate in urma si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita - societate recuperatoare damaschin damaschin am facut un credit de 15000e la banca nu am mai platit 3 luni ratele a 4 luna am platit restantele adica850 e fara sa platesc luna in curs cind am vrut sa ... (vezi toată discuția)