avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto persoana cu handicap

Tatal meu are gradul 2 de handicap (piciorul stang amputat de deasupra genunchiului). As dori sa stiu care sunt sansele sa poata inmatricula (fara a plati actualul timbru de mediu), un autoturism cu cutie de viteze tip multitronic, care nu este prevazut cu ambreiaj si care nu necesita o adaptare speciala pentru a putea fi condusa fara piciorul stang, avand in vedere ca si in cazul unui sofer normal, singurul lucru facut cu piciorul stang este sa *calce ambreiajul*. De asemenea, daca potrivit legii autoturismul trebuie sa fie special adaptat, in acest caz ce adaptare ar mai necesita? Si unde s-ar putea face?
Cel mai recent răspuns: laurzan , utilizator 14:40, 1 Octombrie 2014
Informatiile cele mai clare cu privire la pasii de urmat in vederea inmatricularii unei masini cu cutie automata ptr o persoana cu handicapul prezentat le primiti de la serviciul de inmatriculari.
ms. o seara placuta.
Autoturismul trebuie sa aiba inscris in cartea masinii prin autorizare RAR, tipul mecanismului implementat. Incerc sa vand un astfel de autoturism (l-a folosit tatal meu) si este foarte dificil deoarece trebuie sa se potriveasca foarte bine tipul hadicapului locomotor cu adaptarea tehnica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina,persoana cu handicap poroma poroma am auzit un zvon cum ca persoanele cu handicap pot inmatricula masini fara a mai plati taxa de prima inmatriculare si cea pentru timbrul de mediu.e ... (vezi toată discuția)
Autoturism cu modificari de tip hicomat si unul cu cutie automata Bucsa Cornel Bucsa Cornel De ce nu se poate aplica reducerea de impozit pe autoturism cu cutie automata,care e folosit de o persoana cu handicap la piciorul sting.Se impune reducerea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina second-hand persoana cu handicap grav jetli jetli buna ziua! sunt persoana cu handicap grav si doresc sa achizitionez o masina second-hand din germania. am gasit niste masini modificate pentru persoane cu ... (vezi toată discuția)