avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cota tevi sau cota indiviza???
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cota tevi sau cota indiviza???

Pe casa scarii s-a montat o coloana noua de distributie pe verticala a agentului termic, iar incepand de luna trecuta asociatia de locatori a adaugat celor branjati la aceasta coloana un cost suplimentar numit "cota tevi" Este corect?
Energia termica radiata de coloanele verticale de distributie a agentului termic ce trec prin casa scarii nu trebuie platita de toti locatarii in mod egal conform cotei indiviza???
Ne certam si iar ne certam .... Vecinul de la et 1 a super izolat conducta si l-a chemat pe directorul de la DADP sa-i masoare caldura care se pierde.:) Supararea cea mare este ca valoarea "cota tevi" pentru coloana este calculata dupa formula :(valoarea energiei termice radiate de 1 m liniar, functie de diametrul nominal al acesteia si temp tur/retur a agentului termic)*lungimea conductelor*24 de ore *nr de zile) si nu ca diferenta intre gigacalorimetrul de la intrare si cele individuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli comune de incalzire alexandrudragos13 alexandrudragos13 Supun atentiei Dvs urmaroarea situatie a unui condominiu: - subsolul tehnic transformat in spatiu comercial - parter si mezanin spatiu comercial (din ... (vezi toată discuția)
Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)