avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj sofer TIR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj sofer TIR

Buna seara, eu sunt administratorul unei firme de transport rutier intern si international... PRoblema mea este ca nu stiu cum Sa intocmesc foaia de pontaj pt sofer... el normal conduce 9ore pe zi de 3ori pe sapt Si 10 ore de 2ori pe sapt . Conduce Si noaptea 9 sau10ore depinde cum Il prinde programul la Volan.
Va multumesc Si astept ajutorul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 22:20, 3 Aprilie 2014
Il intocmiti exact asa cum conduce. Inscrieti toate orele pe care le efectueaza, fara a trece pauzele. Veti achita si sporuri de noapte si de week-end, si daca e cazul si sporuri pentru ore suplimentare.
In cazul unui control ITM e destul de simplu de constatat faptul ca pontajul nu corespunde realitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj individual sofer autocamion rrramor rrramor Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti si pe mine , cum trebuie facut pontajul pentru un sofer de camion , fiind plecat cate 5-6 zile , in care binenteles ... (vezi toată discuția)
Help! plata ore suplimentare(program incurcat) micutzul_m micutzul_m salut! nu va retin mult. problema e simpla. programul meu e de luni-vineri, cate 7h/zi (fara ore de noapte) si lucrez un week-end pe luna cate 20h (sambata ... (vezi toată discuția)
Pontaj soferi alina.petras alina.petras Cum se ponteaza corect soferii profesionisti ? In momentul de fata pontez soferii in functie de foile de parcurs, le platesc ore suplimentare, ore noapte si ... (vezi toată discuția)