Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele asociatiei de proprietari a oprit caldura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele asociatiei de proprietari a oprit caldura in bloc

In blocul in care locuiesc de la 1Aprilie s-a oprit caldura , fara ca noi proprietarii sa fim de acord cu acest lucru . Sunt familii cu copii mici , persoane in varsta sau persoane care nu sunt de acord cu sistarea agentului termic deoarece desi in cursul zilei este cald , totusi seara de lasa racoarea si peretii se racesc si in casa este racoare . Acum unele persoane se incalzesc electric ,alti lasa aragazul deschis in incercarea de a mai incalzi ceva apartamentele . In final daca mai si racim cu medicamentele cumparate cheltuim mai mult decat am fi dat diferenta la caldura Si de aceea va intreb :
- Poate presedintele asociatiei de proprietari impreuna cu administratorul blocului sa opreasca furnizarea agentului ternic fara acceptul locatarilor ?
- Daca nu are dreptul fara acordul proprietarilor ce se poate face ca sa se dea din nou drumul la caldura in bloc ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:31, 5 Aprilie 2014
Buna ziua,
Caldura s-a opride de societatile de furnizare a caldurii nu de presedinte si s-a oprit in toata tara.
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:


s-a oprit in toata tara.

Nu,nu s-a oprit in toata tara
Exista multe localitati care beneficiaza de furnizarea agentului termic care le goleste buzunarele indiferent daca au sau nu repartitoare de cost

nu s-a oprit. in sectorul 4 inca mai este. noi am facut cerere la radet sa opreasca caldura, dar suntem o asociatie cu probleme, cu esalonari neachitate etc.....e justificat
Caldura se opreste mai devreme daca asociatia de proprietari face cerere de oprire a agentului termic.In Bucuresti inca se livreaza agent termic la asociatiile de proprietari .
Furnizorul de ET este negustor. Daca i-ar sta in putinta, v-ar livra caldura si in lunile de vara. Ce trebuie sa faceti? In primul rand sa va intelegeti: este nevoie sau nu de incalzire. Dupa rezolvarea acestei dileme, se procedeaza cum s-a hotarat. Pentru sistarea furnizarii ET, este indeajuns daca un reprezentant al blocului/scarii inchide 2 canele/robineti de la subsol, daca mai poate, citeste indecsii de la contori, informeaza as. prop., preda indecsii.
Nu se umbla la cutia de distributie a furnizorului (la noi stau deschise, poate umbla cine vrea...).

Alte discuții în legătură

Caldura in comun petre76 petre76 Avem caldura in casa de ne sufocam,stam cu geamul deschis la 2-3 grade afara, factura e pe masura, iar cei care o furnizeaza nu au nici un interes sa o ... (vezi toată discuția)
Modificare cota parte indiviza, pentru reducerea caldurii Marius.123 Marius.123 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei situatii Comitetul Executiv decide intr-o sedinta de comitet, citez \"cota parte indiviza pe baza ... (vezi toată discuția)
Caldura oprita de catre administrator si presedinte de bloc, abuziva ?? leventelev leventelev Buna ziua, ne confruntam si noi cu o mare problema, presedintele impreuna cu administratorul de bloc au luat o hotarare sa opreasca caldura mai intai pe timp ... (vezi toată discuția)