avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele asociatiei de proprietari a oprit caldura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele asociatiei de proprietari a oprit caldura in bloc

In blocul in care locuiesc de la 1Aprilie s-a oprit caldura , fara ca noi proprietarii sa fim de acord cu acest lucru . Sunt familii cu copii mici , persoane in varsta sau persoane care nu sunt de acord cu sistarea agentului termic deoarece desi in cursul zilei este cald , totusi seara de lasa racoarea si peretii se racesc si in casa este racoare . Acum unele persoane se incalzesc electric ,alti lasa aragazul deschis in incercarea de a mai incalzi ceva apartamentele . In final daca mai si racim cu medicamentele cumparate cheltuim mai mult decat am fi dat diferenta la caldura Si de aceea va intreb :
- Poate presedintele asociatiei de proprietari impreuna cu administratorul blocului sa opreasca furnizarea agentului ternic fara acceptul locatarilor ?
- Daca nu are dreptul fara acordul proprietarilor ce se poate face ca sa se dea din nou drumul la caldura in bloc ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:31, 5 Aprilie 2014
Buna ziua,
Caldura s-a opride de societatile de furnizare a caldurii nu de presedinte si s-a oprit in toata tara.
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:


s-a oprit in toata tara.

Nu,nu s-a oprit in toata tara
Exista multe localitati care beneficiaza de furnizarea agentului termic care le goleste buzunarele indiferent daca au sau nu repartitoare de cost

nu s-a oprit. in sectorul 4 inca mai este. noi am facut cerere la radet sa opreasca caldura, dar suntem o asociatie cu probleme, cu esalonari neachitate etc.....e justificat
Caldura se opreste mai devreme daca asociatia de proprietari face cerere de oprire a agentului termic.In Bucuresti inca se livreaza agent termic la asociatiile de proprietari .
Furnizorul de ET este negustor. Daca i-ar sta in putinta, v-ar livra caldura si in lunile de vara. Ce trebuie sa faceti? In primul rand sa va intelegeti: este nevoie sau nu de incalzire. Dupa rezolvarea acestei dileme, se procedeaza cum s-a hotarat. Pentru sistarea furnizarii ET, este indeajuns daca un reprezentant al blocului/scarii inchide 2 canele/robineti de la subsol, daca mai poate, citeste indecsii de la contori, informeaza as. prop., preda indecsii.
Nu se umbla la cutia de distributie a furnizorului (la noi stau deschise, poate umbla cine vrea...).

Alte discuții în legătură

Caldura in comun petre76 petre76 Avem caldura in casa de ne sufocam,stam cu geamul deschis la 2-3 grade afara, factura e pe masura, iar cei care o furnizeaza nu au nici un interes sa o ... (vezi toată discuția)
Modificare cota parte indiviza, pentru reducerea caldurii Marius.123 Marius.123 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei situatii Comitetul Executiv decide intr-o sedinta de comitet, citez \"cota parte indiviza pe baza ... (vezi toată discuția)
Fortare radet sa furnizeze agentul termic la temperatura optima >50c Dorinator Dorinator Buna seara, Locuiesc in Sector 4 de curand si am calorifere noi, chiar supradimensionate, presiunie si tevile principale nu sunt infundate. Din pacate, ... (vezi toată discuția)