avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele asociatiei de proprietari a oprit caldura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele asociatiei de proprietari a oprit caldura in bloc

In blocul in care locuiesc de la 1Aprilie s-a oprit caldura , fara ca noi proprietarii sa fim de acord cu acest lucru . Sunt familii cu copii mici , persoane in varsta sau persoane care nu sunt de acord cu sistarea agentului termic deoarece desi in cursul zilei este cald , totusi seara de lasa racoarea si peretii se racesc si in casa este racoare . Acum unele persoane se incalzesc electric ,alti lasa aragazul deschis in incercarea de a mai incalzi ceva apartamentele . In final daca mai si racim cu medicamentele cumparate cheltuim mai mult decat am fi dat diferenta la caldura Si de aceea va intreb :
- Poate presedintele asociatiei de proprietari impreuna cu administratorul blocului sa opreasca furnizarea agentului ternic fara acceptul locatarilor ?
- Daca nu are dreptul fara acordul proprietarilor ce se poate face ca sa se dea din nou drumul la caldura in bloc ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:31, 5 Aprilie 2014
V-as contrazice. Atata timp cat exista un contor de bransament si este citit, facturarea se face conform cu valorile citite. Daca ti se livreaza 100 G, atat o sa ai pe factura, daca caloriferele au fost caldute si pe total luna ti se livreaza 15 G, apai atat ti se va factura.

Nu stiu ce va spune nenea de la punctul termic, dat eu va pot arata, daca ma credeti pe cuvant (si daca nu ma credeti puteti intra pe site-ul meu la borderourile din fiecare luna sa vedeti), ca anul trecut in Februarie am avut facturat cca 80 G, Martie - luna intreaga am avut 55 G, iar in aprilie, pe juma' de luna si cu caloriferele caldute, luna in care am mai oprit caldura si din subsol in timpul zilei, am avut cca 14 G.
Deci de la 80 G la 14 G nu se poate spune ca RADET ar "trage la cantar".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura in comun petre76 petre76 Avem caldura in casa de ne sufocam,stam cu geamul deschis la 2-3 grade afara, factura e pe masura, iar cei care o furnizeaza nu au nici un interes sa o ... (vezi toată discuția)
Modificare cota parte indiviza, pentru reducerea caldurii Marius.123 Marius.123 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei situatii Comitetul Executiv decide intr-o sedinta de comitet, citez \"cota parte indiviza pe baza ... (vezi toată discuția)
Fortare radet sa furnizeze agentul termic la temperatura optima >50c Dorinator Dorinator Buna seara, Locuiesc in Sector 4 de curand si am calorifere noi, chiar supradimensionate, presiunie si tevile principale nu sunt infundate. Din pacate, ... (vezi toată discuția)