avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua !
Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot din anul mentionat beneficiez de indemnizatie de handicap permanent + indemnizatie de insotitor (sotia ) .
Vechimea pe care o am este de 8 ani si 4 luni ( inclusiv stagiul militar ) . As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de invaliditate ( Gradul ? ) si care sunt demersurile pe care trebuie sa le efectuez .
Va multumesc !
Nu cred ca cineva de pe acest forum va face incadrari pe grade de invaliditate
Detalii gasiti, aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
da beneficiati de pensie , gradul va fi grav sau 1 cum se mai zice , daca faceti dializza cum scriati mai sus , trebuie sa mergeti la comisia de expertizare a capacitati de munca de la dumneavoastra din judet si acolo va spune ce acte trebuie sa depuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncadrare boli intr-un grad de invaliditate eagle_free eagle_free Buna ziua. Unchiul meu sufera de mai multe afectiuni si 1) vreau sa stiu daca se incadreaza intr-unul dintre gradele de invaliditate pentru pensie de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap tomasso tomasso Glorumero nefrita la care se adauga avc ischemic (doua episoade) sant afectiuni care se regasesc in normativul in vigoare al afectiunilor incadrabile grupele ... (vezi toată discuția)
Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)