avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Studii universitare de licenta cu diploma cerute la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare

am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta.
Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau nu, pentru a putea participa la concursul organizat de Primarie pentru un post de consilier clasa I debutant.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DIANA_RU , utilizator 14:32, 24 Aprilie 2014
Dacă pe diploma de licenţă vă scrie "Licenţiat în ştiinţe administrative" vă încadraţi în condiţiile stabilite de angajator .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii studii participare concurs pentru functie publica de conducere laura-ioana laura-ioana Buna ziua! In situatia in care participantul la concurs pentru o functie de Director economic are studii universitare de lunga durata ( \\\\"din perioada ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Transformare post din clasa iii - in clasa i, in sistemul bugetar si cerinte de studii pentru "studii superioare de lunga durata" dupa noua legislatie tip bologna. MaximD MaximD Buna. Sunt angajat pe post de referent (clasa III) din anul 2015, intr-o institutie bugetara. Mentionez ca in 2013, am absolvit cu diploma de licenta la ... (vezi toată discuția)