avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studenti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studenti

care sunt formalitatiile pentru a primii doi studenti in practica la un srl -fara plata, si la sf. de practica sa dam o adeverinta ca a efectuat un nr de ore de practica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 15 Aprilie 2014
1. Practica elevilor si studentilor se organizeaza si se desfasoara pe baza unui contract-cadru de colaborare sau a unei conventii, dupa caz, incheiata intre organizator si partenerul de practica.

2. Organizatoul de practica este unitatea sau institutia de invatamant preuniversitar, respectiv universitar, care desfasoara activitati instructiv-educative si formative.

Partenerul de practica este o societate comerciala, o institutie centrala ori locala sau orice alta persoana juridica ce desfasoara o activitate in corelatie cu specializarile cuprinse in nomenclatorul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului si care poate participa la procesul de instruire practica a studentilor si elevilor.

3. Detalii gasiti in
Legea nr. 258/2007 privind practica elevilor si studentilor
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internship firma it Amalgam Amalgam Buna ziua, In ce conditii se poate se pot accepta interni intr-o firma mica de IT? Am primit solicitari in acest sens si as vrea sa stiu ce formalitati ... (vezi toată discuția)
Practica cu elevi de la liceu ContSters406010 ContSters406010 Buna ziua, Cate ore pot lucra elevi de la un liceu care doresc sa faca practica.Pana la 6 ore si cu pauza de masa? E de ajuns o conventie intre liceu si ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat- practica pentru studenti adinamaria88 adinamaria88 Buna ziua. Eu sunt traducatolr autorizat, inregistrat la FISC. As putea sa primesc tineri studenti care ar dori sa faca practica? Trebuie sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)