avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... SE SCADE PEDEAPSA COMPLEMENTARA?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

SE SCADE PEDEAPSA COMPLEMENTARA?

BUNA SEARA LA O CONDAMNARE DE 5 ANI SI 4 ANI PEDEPSA COMPLEMENTARA .PEDEAPSA COMPLEMENTARA SE SCADE ODATA CU CEA DE CONDAMANARE ?SAU DUPA CE EXECUTA CEI 5 ANI ASTIA 4 ANI SUNT DE INCERCARE ?
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 6 din Legea nr. 241/2005 cu aplicarea art. 74 alin.2, art. 76 lit.d Cod penal condamnă pe inculpatul XXXX, fără antecedente penale, la: - 8(opt) luni închisoare pentru infracţiunea de evaziune fiscală În baza art. 215 alin.1,2,3 şi 5 Cod penal cu aplicarea art. 41 alin.2 Cod penal şi 74 alin.2, 76 lit. a Cod penal condamnă pe acelaşi inculpat la: - 5(cinci) ani închisoare pentru infracţiunea de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi respectiv cele prevăzute de art. 64 lit.a, b şi c Cod penal, cu excepţia dreptului de a alege, pe o perioadă de 4 ani.CE POT FACE IN ACEST CAZ?
Cel mai recent răspuns: amales , utilizator 19:27, 22 Aprilie 2014
Pedeapsa complementară se execută în acest caz după executarea pedepsei principale. Nu e vorba de termen de încercare ci de executarea pur și simplu a pedepsei interzicerii acelor drepturi pe o perioadă de 4 ani după executarea pedepsei principale a închisorii.
in noul cod penal aceasta pedeapsa a ramas ?pot solicita in instanta inlaturarea acestei pedepse complementare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încheiere finalã (dezinvestire) oana260708 oana260708 Ce inseamna??? Ora estimata: 09:00 Complet: Penal-Recurs_5 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Amână cauza la data de 13.03.2014, ora 13:00. ... (vezi toată discuția)
Recalculare pedeapsa noul cod? dodonica dodonica Buna ziua! Pentru aceasta pedeapsa pentru care condamnatul a executat deja 10 luni exista posibilitatea sa se solicite eliberarea sau micsorarea pedepsei? Una ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto Crihan bogdan Crihan bogdan Ora estimata: 08:30 Complet: CP9 Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul Crihan Constantin- Bogdan, în prezent în Penitenciarul ... (vezi toată discuția)